healing en reading

tree-2435269_1920Als je met vragen over jezelf zit of iets in je lichaam geeft aan dat het aandacht nodig heeft kan ik afstemmen op je energie. Om je heen hangt een grote bel van energie waarin zich veel informatie bevindt. Eenmaal afgestemd op je energie zal ik beelden en woorden zien die te maken hebben met wat er in jou speelt. Ook kan het zijn dat de aandacht naar plekken in je lichaam gaat, dit voel ik aan en vervolgens vertel ik wat het onderliggende thema is en geef ik daar uitleg over. Meestal is er een hoofd-thema en komen daar uit voort allerlei andere thema’s aan bod. Zelf kan je tijdens een reading vragen stellen en kunnen we ons focussen op thema’s waar je meer over wilt weten.

Het kan voorkomen dat ik tijdens een reading om je heen loop om zo meer informatie te verkrijgen. Ook maak ik je energie-bel gelijk schoon door zware, belemmerende energie weg te halen en lichte, frisse energie toe te voegen.